Bylo Vám již 18 let?

      NE

MUTUAL MASÁŽ

Vzájemné dráždění 
Vzájemná masáž je velmi oblíbená a žhavá novinka sloužící k prohloubení intimity a relaxace. Tento rituál přináší požitek nejen klientům, ale také našim krásným masérkám. U nás v salónu Nymfis můžete tuto novou techniku vyzkoušet, sami pak ucítíte jak bude sexuální energie proudit mezi vašimi těly a zhmotňovat se v mohutném výbuchu rozkoše. 


VZÁJEMNÉ DRÁŽDĚNÍ
Jde o jedinečný druh masáže vyznačujícím se vzájemnými doteky mezi klientem a masírujícím. Oba se tedy podílejí na masáži aktivně a vytváří se tak smyslný a procítěnější zážitek. Představte si jak vám masérka jemnými, zkušenými tahy masíruje záda a sjíždí do oblasti třísel. Zde se smyslně věnuje oblasti okolo varlat i varlatům samotným, po chvíli vás vyzve k otočení se na záda tak, abyste i vy mohli obdivovat zase její tělo a ženské křivky.

JAK MASÁŽ PROBÍHÁ
V salónech Nymfis je tato technika prováděna vyškolenými profesionálkami zkušenými v této oblasti. Vzájemná masáž je tvořena hlazením, lehkým třením, jemnými doteky a příjemným škrabkáním. Představivosti se meze nekladou, jde hlavně o to, abyste se oba cítili příjemně. Cílem masáže je jak uvolnění vašeho fyzického těla, tak prohloubení intimity a spojení mezi oběma zúčastněnými.

 



 HLAVNÍ PLUSY VZÁJEMNÉHO DRÁŽDĚNÍ
Prohloubení intimity a důvěry: Vzájemná masáž prohlubuje intimitu a spojení mezi oběma partnery a zvyšuje duševní propojení. 
Společné uvolnění: Masírování druhého vám oběma pomůže odpoutat se od každodenních strastí či starostí a skutečně zrelaxovat.
Prozkoumávání těl: Při rituálu vzájemného dráždění objevíte nové body rozkoše nejen na svém těle, ale i na těle partnera či masérky. 
Lepší komunikace: Tento typ masáže vyzývá k otevřené komunikaci mezi zúčastněnými, sdělujete si svá přání a představy. Tato důvěrná rozprava může následně vést i k lepšímu sdílení intimních tužeb ve vztahu. 

DISKRÉTNOST A DŮVĚRA V NYMFIS
Chápeme, že pro většinu klientů je soukromí jeden z klíčových bodů. Naše masáže probíhají v soukromých prostorách, díky tomu se nemusíte bát zcela uvolnit a zrelaxovat. Masérky jsou proškolené, respektují i chápou hranice diskrétnosti každého klienta. Respektujeme tužby a hranice všech klientů. Rituál vzájemného dráždění je nový, velmi erotický způsob prohlubování spojení s partnerem či masérkou. Prozkoumáme navzájem svá těla, vaše přání a tužby, budete mít nové silné a nezapomenutelné zážitky.