Bylo Vám již 18 let?

      NE

VYBAVENÍ A POMŮCKY K EROTICKÉ MASÁŽI

Naše erotogenní masáž s prvky tantry je jedinečná novinka plná fyzického vzrušení, intimity a relaxace. 
K vytvoření příjemné a útulné atmosféry podněcující k tělesným hrátkám používáme i různé vybavení a pomůcky.
Podíváme se na to, co všechno pro Vás máme v salónech Nymfis nachystáno. 

OLEJ NEBO LUBRIKAČNÍ GEL
Jedním z nejdůležitějších prvků přinášející skutečný požitek z masáže je vhodně zvolený olej. Ten náš je minerální a bez parfemace či barviv, tudíž neruší vůně afrodiziak v místnosti a zároveň je vhodný i na citlivou pokožku. Tento důležitý prvek nám zajistí hladký a jemný povrch, masérka se tak po vás může lehce klouzat a celková práce s tělem je snadnější. Zkušená masérka využívá kluzkého povrchu k tomu, aby se hravě dostala k vašim erotogenním bodům a efektivně je stimulovala. Kluzká těla navíc přímo vyzívají k objevování těl a zajímavým hrátkám.

MASÁŽNÍ OLEJE
Kromě běžného oleje nebo lubrikačního gelu můžete zvážit také použití speciálních masážních olejů. Tyto produkty jsou často obohacené o přírodní esenciální oleje a vůně, které mají relaxační a afrodiziakální účinky. Masážní oleje jsou navrženy tak, aby se dobře vstřebávaly do pokožky a poskytovaly dlouhotrvající kluzkost pro vaši erotický zážitek u nás v Nymfis.

ČISTÉ RUČNÍKY NEBO OSUŠKY
Ke každé masáži máme připravené čerstvě vyprané a vysušené ručníky a osušky. Přidáváme i dezinfekci na prádlo a po ruce máme vždy nachystané čisté ručníky navíc.
Používáme je především k utírání přebytečného oleje či po sprše. Po každém klientovi samozřejmě osušky a deky měníme a pereme. Ručníky lze použít i k otření potu během masáže, proto jich máme vždy dostatek nachystaný i v místnosti kde masírujeme.

 

PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ
Pro obohacující a úspěšnou erotickou masáž je příjemné a útulné prostředí klíčové. Kombinace jemného osvětlení, tantrické hudby a aromatických svíček vytváří romantickou atmosféru povzbuzující k objevování těl. Pokoje jsou připraveny k vaší úplné relaxaci a příjemné, erotické náladě. Místnosti chystáme tak, aby byly teplé a pro vás pohodlné, pokud se vám však cokoliv nezdá, můžete na to upozornit. Chceme, abyste byli při masáži zcela uvolnění, proto se prosím před rituálem ujistěte, že vám pokoj vyhovuje.

POHODLNÝ POVRCH
Pro správné provedení tantrické masáže je důležitý pohodlný povrch. V salónech Nymfis používáme především matrace a to hlavně pro jejich pohodlí, zároveň nám i umožňují snadný přístup ke všem částem vašeho těla. Používáme také speciální prostěradla a na dotek příjemné deky, abychom zvýšili váš komfort během návštěvy salónu. Při našich rituálech budeme příjemným způsobem prozkoumávat vlastní intimitu, sexualitu a tělo. Pro jejich správné provedení je důležité mít vhodné pomůcky jako zmíněné oleje, ručníky, deky, dekorace, aromata a celkově  je důležité vytvoření příjemného prostředí.
Díky těmto prvkům vytváříme relaxační atmosféru podporující potěšení, uvolnění a vzrušení zúčastněných.