Bylo Vám již 18 let?

      NE

MILOSTNÁ PŘEDEHRA

Naše masáže jsou vášnivý a smyslný prožitek, při kterém se odevzdáváme rozkoši a kouzlu přítomného okamžiku.

Pojďme spolu prozkoumat vzrušující svět erotiky a doteků. Posuňme spolu hranice tělesného vzrušení, objevme nové pocity a prožitky, které jste doposud nepoznali. 
Odpoutejte se od každodenních problémů a strastí, uvolněte se a nás nechte doprovodit vás tam, kde tělo i mysl fungují v dokonalé harmonii a rozkoš nezná mezí. 


EROTICKÁ MASÁŽ – CO TO VLASTNĚ JE?

Erotická masáž znamená dokonalé uvolnění mysli a intenzivní vzrušení těla. Na rozdíl od jiných masáží se soustředí na erotogenní zóny a energetické dráhy těla, díky kterým vaše vzrušení vystoupá až do nebes. 
Naše masáž čerpá z tradičních východních technik, jde o propracovaný a jedinečný rituál uctívající vaše tělo, sexualitu i mysl. Přinášíme vám nezapomenutelný zážitek plný intimity, uvolnění a nových prožitků. 

JAK PROBÍHÁ EROTICKÁ MASÁŽNÍ PŘEDEHRA?

Před samotnou masáží na vás zapůsobí jedinečná atmosféra aromatických vůní, hudby a tlumeného světla. Po příjemné koupeli společně přejdeme do útulného pokojíku, kde začneme jemnými doteky prozkoumávat celé tělo a hlavně jeho erotogenní zóny. Díky lehké masáži energetických bodů ucítíte, jak se ve vás probouzí vášeň a sexuální napětí. V tuto chvíli budete připraveni na vzrušující masáž intimních partií, plnou uvolnění a rozkoše.


JAKÉ JSOU VÝHODY EROTICKÉ MASÁŽE? 
Erotická masáž vám nabízí mnoho benefitů pro zrelaxování jak těla, tak i mysli. Hned zezačátku z vás opadne stres každodenního bytí, díky příjemným dotekům masérky se dokonale uvolníte. Také se zde prohloubí vztah mezi vámi a masérkou, tvoří se intimní pouto a díky jedinečným technikám a smyslným dotekům se vaše těla rozechvějí vzrušením.

 

Porozumění a přijetí sebe sama patří k dalším výhodám erotické masáže. Budeme spolu rozvíjet citlivost k tělu, sexualitě i spiritualitě a prozkoumáme vzrušivá místa na vašem těle. Naučíte se pracovat se svým tělem i intimitou a objevíte nové pocity.

Erotická masáž otevírá brány novým prožitkům vášně a rozkoše. Díky umění doteku posuneme hranice vzrušení i smyslnosti. Mějte otevřenou mysl a objevte nové pocity díky propojení dokonalého uvolnění mysli a maximálního vzrušení těla. Při tomto propracovaném rituálu nejde jen o fyzickou rozkoš a blaho, ale o prohloubení vzájemného porozumění a přijetí vlastní sexuality.