Bylo Vám již 18 let?

      NE

JEDINEČNÁ SM MASÁŽ V NYMFIS

JEDINEČNÁ SM MASÁŽ V NYMFIS

SM masáž je stvořená pro lidi, kterým nevadí malé vykročení z komfortní zóny a hledají neobyčejnou, vzrušující a neopakovatelnou zkušenost. Při tomto rituálu nejde jen o prožitek fyzického těla, ale také o mentální uvolnění, oproštění se od každodenních strastí, nové prožitky a prozkoumání vašeho těla a sexuality. Proč byste tedy tuto pouť rozkoše měli prožít v našem salóně? 

EMOCE A VZRUŠENÍ
Dojdete k nám, otevřeni jedinečnému zážitku, tělo se vám bude chvět vzrušením a vlastně nebudete tak úplně vědět, co vás čeká. Při SM masáži prožijete nové emoce, prozkoumáte svá přání a tužby a naplníte je s krásnou a zkušenou masérkou.

JISTOTA A POCTIVOST

V našem salóně dbáme na pocity klienta, vytváříme prostředí ve kterém se můžete cítit naprosto bezpečně a jistě. Tímto emotivním a neopakovatelným zážitkem vás provedou školené a znalé masérky. Také díky jejich praxi a důvěryhodnosti se jim můžete s naprostým klidem zcela oddat. Oprostíte se od každodenních problému a stresu, uvolníte své tělo, mysl i duši. Vždy zcela respektujeme vaše meze a přání, před samotnou masáží si můžeme dát občerstvení a popovídat si o vašich představách. Prostory jsou naprosto diskrétní a bezpečné. U nás v salónu NYMFIS dbáme na vaše soukromí a pohodlí. Masáže probíhají v diskrétních prostorách s uvolněnou a klidnou atmosférou.
 
ROZVOJ INTIMITY
BDSM masáž může způsobit hlubší propojení s vaším partnerem. Experimentování a sdílení těchto vzrušujících zážitků často prohloubují intimitu a důvěru ve vztahu. 

Při SM masáži často navazujete se svou masérkou hlubší spojení. Pokusy a sdílení vašich představ, přání a následných vzrušujících zážitků mohou posílit i váš vztah s partnerem. Poznáte se na nové,  intimní úrovni a objevíte nové hranice rozkoše.

Při tomto typu masáže si dáváme ještě více záležet na otevřené komunikaci a vyjádření vašich konkrétních požadavků a tužeb. Jde o klíčový prvek pro bezpečný a neopakovatelný prožitek dle vašich představ. Pokud se vám cokoliv nezdá, sdělte nám to prosím před masáží, chceme abyste se skutečně uvolnili. 

SM masáž je pro vás často nový a neplánovaný krok do nových krajů rozkoše a vzrušení. Objevíte nové pocity a citlivé body na vašem těle, o některých jste často ani netušili. Při tomto druhu masáží nejde jen o požitek těla, ale o dobrodružství vaší mysli a prožití všemožných emocí. Pokud se na tento nový prožitek cítíte a těšíte, není důvod jej odkládat, SM masáž v našem salónu NYMFIS je tou správnou volbou pro vaše nové zážitky na emocionální i fyzické úrovni. Těšíme se na vás.