Bylo Vám již 18 let?

      NE

HISTORIE EROTICKÉ MASÁŽE

Erotické masáže mají dlouhou a poutavou historii, která sahá až do starověku. 

Tato smyslná forma masáže byla praktikována po staletí jako způsob relaxace, uvolnění a dosažení intimního blaha. V následujícím textu se detailněji podíváme na historii erotických masáží, jak se vyvíjely a stávaly oblíbenou praktikou po celém světě.

Pradávné civilizace v Asii, zejména v Číně, Indii a Japonsku, sehrály důležitou roli v rozvoji erotických masáží. V těchto zemích se masáže staly důležitou součástí kultury a duchovního rozvoje. V Indii byly erotické masáže spojené s tantrickým učením, které se zaměřovalo na prožití přítomného okamžiku a rozkoše těla. V Číně se rozvinula technika nazývaná Tui Na, zahrnující senzitivní a erotické aspekty masáží. V Japonsku se vyvjíjela oblíbená Nuru masáž. 

Ve starověkém Řecku a Římě byly erotické masáže považovány za prostředek k hýčkání těla a relax duše. Ve světě antiky měly masáže za cíl nejen uvolnění napětí a stres, ale také zvýšení sexuálního pudu a rozkoše. V té době byly masáže prováděny speciálně vyškolenými masérkami, které znaly tajemství smyslného doteku. 

Během středověku se praktikování erotických masáží stalo kontroverzním a bylo odsuzováno církví. Přesto však existovaly tajné společnosti a nezávislé salóny, kde byly eskorty a masérky dostupné pro zákazníky se specifickými požadavky. V té době byly erotické masáže často spojeny s utajovanými sexuálními praktikami.

Ve 20. století dochází k osvobození sexuálních praktik a erotické masáže se stávají více přijatelnou formou relaxace a smyslného prožitku. S rozvojem moderních společností a technologií erotické masáže prosakují na veřejnost a služby masážních salónů jsou dostupné pro širší veřejnost. Techniky a styly masáží se průběžně vyvíjely a přizpůsobovaly moderním potřebám klientů.

Dnes jsou erotické masáže oblíbenou formou relaxace a probuzení rozkoše po celém světě. Masérky se specializují na různé techniky, jako je tantra, nuru nebo body-to-body masáž. Tyto masáže umožňují klientům objevovat jejich smyslnost a prožívat hluboké poznání vlastního těla a sexuality.