Bylo Vám již 18 let?

      NE

MUŽSKÉ EROTOGENNÍ ZÓNY

Mužské tělo je plné různých oblastí nesmírně citlivých a příjemných na dotek. Erotogenní zóny u mužů jsou místa, která mohou být stimulována k dosažení sexuálního vzrušení a potěšení. Ikdyž má samozřejmě každý muž jednotlivé oblasti jinak citlivé, obecně existují místa velice senzitivní u většiny z nich. 

Jednou z nejznámějších mužských erotogenních zón je penis. Jeho stavba je navržena tak, aby muži poskytovala intenzivní sexuální potěšení. Smyslné doteky, laskání a stimulace penisu jsou většinou pro muže velmi příjemné a vzrušující. 

Mezi další citlivé zóny u mužů se řadí oblast okolo varlat a varlata samotná. Lehké hladění, laskání či jemná masáž této oblasti je pro muže velice dráždivý a vzrušující moment.

Muži mají často rádi stimulaci bradavek nebo uší. Tyto oblasti bývají často velmi citlivé na dotek, jemné a pomalé dráždění během samotné masáže přináší mužům potěšení i vzrušení.

Každý muž je jedinečný a může mít své vlastní erotogenní zóny přinášející mu největší potěšení. Zkušená erotická masérka má schopnost objevovat a zkoumat tyto intimní oblasti tak, aby poskytla jedinečné a nadmíru uspokojivé zážitky. Erotické masáže spojují erotiku, techniky tantry a ženskost masérky do požitku, který vám přinese jedinečný pocit plný uvolnění, vzrušení a sexuality. Zkušené masérky už zkrátka ví, kde vás dráždit, vycítí vaše vzrušení a znásobí ho. Každá masáž je jedinečná a neopakovatelná.