Bylo Vám již 18 let?

      NE

EROTICKÁ MASÁŽ

Hledáte relax a vzrušení? 

V této uspěchané době plné napětí, práce a závazků si každý potřebuje dopřát trochu potěšení a zaslouženého relaxu. Jednou z cest, která vám k tomu dopomůže může být právě naše masáž. Jedná se o nezapomenutelný zážitek plný doteků, objevování nových pocitů a vrcholů vzrušení. Tato originální forma dokonalého uvolnění v sobě kloubí techniky fyzioterapie a masáže erotogenních bodů, přináší tak smyslné potěšení a výbuchy rozkoše.  

JAKÉ JSOU VÝHODY TÉTO MASÁŽE?
Při této masáži nejde jen o fyzické potěšení, ale má také pozitivní vliv na zdraví. Správná cirkulace krve, regenerace organismu a zmírnění napětí mohou patřit k benefitům, které se po masáži dostaví. Nové hranice vzrušení, výbuchy rozkoše a vzájemné potěšení z objevování těl jsou samozřejmostí. 

CO MŮŽETE OČEKÁVAT?
Jde ještě o erotičtější a intenzivnější prožitek, než jaký se dostaví při jiných masážích. Tato masáž se soustředí na erotogenní zóny a body na těle, při vzájemné masáži se navíc můžete s masérkou i dotýkat a laskat tak, aby vám to oběma bylo příjemné. Můžete se hladit a masírovat horkým olejem, nechat vaše těla navzájem se proplétat a vzrušovat v neutuchajícím výbuchu vášně a rozkoše. Doplnit tuto jedinečnou atmosféru může ještě láhev vína, či jiné občerstvení. Přijďte si užít společný čas naplno. 

PROČ ZVOLIT EROTICKOU MASÁŽ ?
Tato masáž vás přivede do stavu fyzického i duševního uspokojení. Váš chtíč vzroste, smysly se probudí a budete se cítit svěží, omlazení a plní energie. Důvěra mezi vámi a masérkou je klíčem k naplnění vašich tajných tužeb a přání. Můžete objevovat své tělo, nové pocity a erotogenní zóny v bezpečném prostředí.
Naše krásné masérky vás provedou cestou vzrušení, díky svým zkušeným tahům a dotekům vás dovedou na vrchol rozkoše. Můžete si navzájem užívat doteků a proplétat svá těla ve víru erotiky a libida. Dopřejte si nevšední zážitek, který vám udělá božsky na těle i duši.